Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Carnaval

Bert’s Animalverhuur is ook tijdens de Carnaval niet weg te denken.

Buiten de feestavonden vinden er ook een aantal plechtigheden plaats; o.a. de sleuteloverdracht, carnavalsoptocht, prinsenbal en een boerenbruiloft.
Deze activiteiten kunnen heel speciaal gemaakt worden door het huren van dieren.

Een boerenbruidspaar vervoeren met een authentieke boerenkar met paard kan hier bijvoorbeeld niet aan ontbreken. Een uil bij de sleuteloverdracht om de wijsheid te ‘bewaren’ kan ook een leuke optie zijn. Maar een kameel of de ganzenhoedsters in een optocht is uiteraard ook mogelijk! De mogelijkheden zijn zeer divers. Mocht je een bepaald idee of een specifiek thema voor de Carnaval hebben, laat het ons weten! Wie weet kunnen wij het nog origineler maken!

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@animalverhuur.nl. Bellen kan uiteraard ook: 0487-541898 of 06-33389507.

Nog iets boeken voor Carnaval? Wees er snel bij, voor je het weet is het zover!

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht