Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Corona proef activiteiten

De kinderboerderij

We plaatsen een boerderijtje van ongeveer 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van ongeveer 10 bij 10 meter met een ingang erin.Vanwege het COVID-19 zullen er een ingang en uitgang bevinden in de boerderij en iedereen kan 1,5 meter afstand van elkaar houden. Er bevinden zich een tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal? Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia’s en duiven op de til. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er is/zijn 1 of 2 begeleider(s) aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken. We nemen desinfecterende handgel mee, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar handen te desinfecteren. 

De knuffelfarm 

Wij komen regelmatig met onze knuffelfarm in verzorgingshuizen, scholen en kinderdagverblijven. Wat is de knuffelfarm precies? Dit zijn 4 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij nemen ook mooie houten authentieke hekjes mee, waar we ook een verblijf(weitje) van maken. Op deze manier kunnen wij de knuffelfarm geheel passend maken naar de beschikbare ruimte en kunnen we de manden en het weitje wat verder uit elkaar plaatsen vanwege de 1,5 meter afstand regel. In de manden en het weitje zitten allerlei knuffeldiertjes, o.a. een kalfje of een veulen, lammetje, diverse konijntjes en cavia’s, Brahma kip, biggetje(s) die men kan aaien en knuffelen. De knuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. oude potten en pannen om het nog sfeervoller te maken. Ook bij deze activiteit kan er voldoende afstand van elkaar gehouden worden en zullen we desinfecterende handgel meenemen.

De knusse kinderboerderij 

Wij plaatsen een authentiek houten stalletje met een rieten dak, circa 1 bij 2 meter met daaromheen een weide met prachtig bijpassend boomschors hekwerk van circa 6 bij 6 meter. Er bevinden zich o.a. een osje, ezeltje/pony, eenden, kippen, schaapje en geitje in de weide. In de stal bevinden zich konijnen en/of biggen. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er is een echte boer of boerin aanwezig en deze ruimt tussendoor de poepjes op en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes bezemschoon wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met potten en pannen om het nog sfeervoller te maken. Bij deze activiteit kan er 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden en is er desinfecterende handgel aanwezig.

Fotoshoots

Voor allerlei soorten fotoshoots zijn wij beschikbaar, denk hierbij aan een familiefotoshoot of een fotoshoot voor een magazine. De fotoshoots kunnen zowel bij ons op de boerderij als op locatie gehouden worden. Wij hebben ook verschillende prachtige decors te huur.  De fotoshoots kunnen onder andere gehouden worden met onze prachtige flamingo’s, onze ara Chico, super schattige biggetjes, een reuze python slang, een sneeuwuil, onze struisvogel Pino, onze schattige alpaca’s, onze kamelen etc. Ons konijntje en biggetje staan op de cover van Linda Meiden samen met Tony Junior. Ook was onze python slang aanwezig bij de lancering van een nieuwe magnum. 

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht