Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Drie Koningen

De drie Koningen volgden op kamelen de ster die hun de weg wees naar de herberg waar Jezus werd geboren. Ook tegenwoordig kunnen de drie Koningen op een kameel komen!

We kunnen met drie mooie kamelen komen en we kunnen zelfs de kostuums voor de koningen meenemen. Mocht u drie kamelen te overweldigend vinden dan kunnen we ook uiteraard met één of twee kamelen komen.

Naast de kamelen kunnen we ook een kerststal verzorgen waar de drie Koningen naar toe gingen. Mocht u interesse hebben in een/meerdere kamelen en/of een kerststal dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@animalverhuur.nl of door te bellen naar 0487-541898

Drie Koningen

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht