Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Eggs on wheels

Dit zijn twee wilgentenen gevlochten manden op wielen, die voortgetrokken worden door de Paashaas. In deze mand reizen kuikentjes, konijntjes en cavia’s mee. Een erg leuke activiteit om de aandacht van winkelend publiek te trekken en daarbij bijvoorbeeld kleine attenties uit te delen. Omdat de Paashaas rond loopt met de dieren kan hij/zij meer publiek bereiken. Een mooie optie voor bijv. een groot winkelcentrum.

Behalve een groot winkelcentrum is de eggs on wheels ook een mooie optie voor een verzorgingstehuis. De Paashaas kan dan met de dieren langs afdelingen lopen zodat ook de mensen die niet meer mobiel zijn bereikt kunnen worden. Pasen wordt een stuk mooier als iedere bewoner kan genieten!

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht