Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Feestdagen

Voor verschillende feestdagen hebben wij bijpassende activiteiten om de dag helemaal af te maken.
Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag. Een groot feest voor iedereen, met allerlei evenementen, festivals en markten. Om dit helemaal af te maken kunt u onze prachtige kinderboerderij inhuren, een echte aandachtstrekker. Jaarlijks staan wij op veel evenementen en markten met Koningsdag en het is altijd een zeer groot succes. Wacht dus niet langer en huur ons in voor een onvergetelijke Koningsdag. 

Tips: Heeft u een wat kleiner evenement, de knusse kinderboerderij is natuurlijk ook super leuk. Ook kunt u ons inhuren voor pony, ezel en kameelritjes! Dit is zeker niet het enige, wij hebben tal van geweldige activiteiten. 

 

Dierendag

Op 4 oktober is het Dierendag! Wereldwijd wordt er dan even net wat extra aandacht besteedt aan (huis)dieren. Jaarlijks staan wij met Dierendag door het hele land met onder andere onze mobiele kinderboerderij. Onze dieren vinden de aandacht van alle mensen helemaal geweldig. Wilt u een échte Dierendag beleven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van onze kinderboerderij, de knusse kinderboerderij of de knuffelfarm

 

Moederdag

Moederdag wordt jaarlijks gevierd ter ere van alle moeders. Moederdag is in Nederland op de tweede zondag in mei. Met Moederdag geef je je moeder net iets meer liefde en je doet vaak net wat extra voor haar! Voor originele activiteiten met dieren zit u bij ons goed. U kunt bij ons een high tea tussen de dieren houden of een alpacawandeling komen maken in het mooie Appeltern, ook kunt u bij ons een cadeaubon bestellen voor de activiteiten. Er zijn nog tal van andere leuke activiteiten zoals knuffelen met biggetjes, een fotoshoot tussen de dieren, een fotoshoot tussen échte flamingo’s, een ritje maken op een kameel of een ontmoeting met een echte vogelspin en/of een gigantische python!! 

 

Vaderdag

Vaderdag wordt jaarlijks gevierd ter ere van alle vaders. Vaderdag is in Nederland op de derde zondag in juni. Op Vaderdag geef je je vader net iets meer liefde en je doet vaak net wat extra voor hem! Wilt u een origineel Vaderdag cadeau? Wat dacht u van een ritje op een kameel, een ontmoeting met een echte vogelspin en/of een gigantische python, een ontmoeting met onze ara Chico. Ook kunt u een cadeaubon kopen voor een high tea tussen de dieren of een alpacawandeling (uiteraard kan de activiteit ook gehouden worden op Vaderdag zelf).

 

Carnaval

Jaarlijks is het een aantal dagen carnaval in februari of maart. Dit wordt op de ene plaats groots gevierd en op andere plekken wordt het niet gevierd. Carnaval is bij uitstek het feest van zotheid, gezelligheid en uitbundigheid. Met een uitbundig carnavalsfeest weten wij wel raad. We kunnen langskomen met bijvoorbeeld een reuze python slang die vastgehouden kan worden of we komen langs met een van onze kamelen waar een ritje op gemaakt kan worden! Er zijn nog tal van andere mogelijkheden.

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht