Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Ganzen/varkens/alpacahoeden

 

Wilt u iets origineels voor uw markt, braderie, winkelcentrum, opendag etc.? Wat dacht u van onze ganzenhoedsters, varkenshoeders of alpacahoeders. 

Ganzenhoedsters

De ganzenhoedsters lopen met hun ganzen (ongeveer 7 à 10) over uw markt, braderie of feestterrein. Tevens bouwen ze een sfeervolle rustplaats voor de ganzen, bestaande uit houten hekwerk en gedecoreerd met potten, pannen, melkbussen en stro. Hier kunnen de ganzen eten, drinken en rusten en kunnen de bezoekers ze bekijken. 
Vanaf deze plek nemen de hoed(st)ers de ganzen mee om een wandeling te maken. 
Onderweg kan het publiek de ganzen bekijken, vragen stellen aan de hoedsters en natuurlijk foto’s maken.

Hieronder staat een filmpje van onze ganzenhoedsters:

Varkenshoeden

Een groepje varkens wordt gehoed door twee begeleiders.
Dit geeft een heel leuk sfeertje. De begeleiders zijn gekleed in (boeren)-middeleeuwse stijl.

Alpacahoeden

Een leuke attractie om een markt, stadscentrum of bijvoorbeeld een braderie te laten uitblinken: twee van onze alpaca-hoeders lopen met vijf tot 8 alpaca’s over uw markt. Omdat alpaca’s erg aan elkaar gehecht zijn, lopen ze probleemloos achter elkaar aan. Ze hebben regelmatig pauze in hun sfeervolle thuisbasis van houten hekjes, waar ze ook eten en te drinken krijgen. Het publiek kan de alpaca’s daar van dichtbij bekijken en zelfs aaien.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht