Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Jungle dieren

Heeft u ooit een prachtige, roze flamingo van dichtbij ontmoet?

Op onze boerderij hebben wij niet alleen schapen, geiten, koeien etc. We hebben namelijk ook bijzondere jungle dieren. We hebben op onze boerderij twee flamingo’s, twee papegaaien (Chico en Romy), een kaketoe, een lori van de blauwe bergen, een grijze roodstaart en twee ooievaars. Ze zijn in te zetten voor bijvoorbeeld fotoshoots, videoclips, trainingen, evenementen etc. Een van onze flamingo’s is te bewonderen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Onze papegaai Chico is een echte acteur, hij speelt onder andere een rol in de kinderserie ‘De regels van Floor‘ en in een reclame van de McDonalds. Onze andere papegaai Romy, is net zo goed een top actrice, zij heeft een rol in de kinderserie ‘De Leeuwenkuil’.

Nieuwsgierig geworden? Vul ons contactformulier in, mail ons (info@animalverhuur.nl) of neem telefonisch contact op: 0487 54 18 98.

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht