Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kamelen/pony/ezel ritjes

Heeft u ooit op een kameel gereden?

De meeste zullen dit nog nooit gedaan hebben. U kunt ons inhuren voor kamelenritjes. Mocht u een kameel toch net iets te groot vinden, kunt u ons ook inhuren voor pony en ezel ritjes.

Kamelenritjes

Onze kamelen zijn erg rustig en zorgen voor een fantastische ervaring. De kameel loopt ritjes en kan tijdens de pauzes van dichtbij bewonderd worden.

Indien gewenst, komt de begeleider in gepaste kleding, bijvoorbeeld Oosters, Egyptisch, Arabisch of in safari-look. Ook de kameel komt in stijl, met een mooi kleed op de rug.

Er is een opstap aanwezig, zodat kinderen makkelijk op en af kunnen stappen. Het is ook mogelijk om meerdere kamelen in te huren voor ritjes. We hebben namelijk meerdere kamelen: Liska, Rocky, Pepper en Cazimier.

 

Ezelritjes 

De ezels lopen, net zoals de kamelen en pony’s, 3×60 minuten en hebben tussendoor 2 pauzes. De begeleider kan in gepaste kleding komen, bijv. western of boerenkleding. De ezels krijgen een zadel op zodat de kinderen goed kunnen zitten tijdens de ritjes.

Ponyritjes

De pony’s lopen 3 maal 60 minuten en hebben tussendoor twee pauzes. De begeleider kan in gepaste kleding komen, bijvoorbeeld in western of boerenkleding. De pony’s krijgen een zadel op zodat de kinderen goed kunnen zitten tijdens de ritjes. Het is ook mogelijk om meerdere pony’s in te huren.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht