Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kerstknuffelfarm

De kerstknuffelfarm:
Dit zijn 2 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij zullen ook mooie losse houten authentieke hekjes meenemen waar we een mooi verblijf van kunnen maken. Op deze manier kunnen wij de Kerstknuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei kerstknuffeldiertjes, o.a. een osje of een ezelveulen, schaapjes en geitjes, diverse konijntjes en cavia’s en kippen! Die men kan aaien en knuffelen.

Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! De Kerstknuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer bezemschoon wordt achtergelaten. Deze begeleider kan als gekleed zijn als Jozef/Maria of als Herder. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. bosjes riet, een kribbe met kindje (pop) en lichtsnoer om het nog sfeervoller te maken.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht