Animalverhuur Slam!FM

Animalverhuur was te gast bij Igmar van SLAM!FM. DJ Rens kreeg de uitdaging om binnen 1 uur een zo'n groot mogelijk object naar de studio te laten komen.

Lees meer>>

Lauren Verster

Lauren Verster

Kerstknuffelfarm

De kerstknuffelfarm:
Dit zijn 2 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij zullen ook mooie losse houten authentieke hekjes meenemen waar we een mooi verblijf van kunnen maken. Op deze manier kunnen wij de Kerstknuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei kerstknuffeldiertjes, o.a. een osje of een ezelveulen, schaapjes en geitjes, diverse konijntjes en cavia’s en kippen! Die men kan aaien en knuffelen.

Het dieren aanbod kan vari√ęren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! De Kerstknuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is √©√©n begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer bezemschoon wordt achtergelaten. Deze begeleider kan als gekleed zijn als Jozef/Maria of als Herder. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. bosjes riet, een kribbe met kindje (pop) en lichtsnoer om het nog sfeervoller te maken.

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)


Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht