Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Levende kerststal

Bent u al klaar voor de kerstdagen? 

Wij helpen u graag uw kerstevenement tot een onvergetelijke dag te maken!

Reis terug in de tijd met onze levende kerststal. Een ware aandachtstrekker voor bijvoorbeeld uw kerstmarkt of braderie. Wij plaatsen een stal van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter. Deze is gemaakt van authentieke houten boomschors hekken. De geur van hooi en de geluiden van de os, ezel, diverse schapen en geiten, ganzen, eenden en kippen in en om de stal, zorgen voor het ultieme kerstgevoel. De oude dierenrassen en prachtige kostuums geven u het gevoel dat u in een andere tijd bent beland. Natuurlijk mogen een echte Jozef en Maria, of twee herders, niet ontbreken.. Dit zijn opgeleide dierverzorgers die ervoor zorgen dat het aan de dieren niets ontbreekt en zorgen dat alles netjes achterblijft na afloop. 

U kunt er ook voor kiezen om een kameel aan het gezelschap toe te voegen. De begeleiders hebben wortels bij zich en misschien mag u de dieren zelfs voeren. 

Hieronder staat een filmpje van onze levende kerststal in Den Bosch:

Hieronder staat een filmpje van de kerststal in Dordrecht:

Een sfeer impressie van Kerst foto’s

De levende kerststal is aandachtstrekker voor uw markt of evenement. Veel mensen kijken ieder jaar weer uit naar onze kerststal!
         


Knusse kerststal 

Geen ruimte voor een grote levende kerststal? Dan hebben wij ook de knusse versie in de aanbieding die wat kleiner is.

 

 

 

 

 


De drie koningen 

De drie koningen volgden op kamelen de ster die hun de weg wees naar de herberg waar Jezus werd geboren. Wij kunnen met drie mooie kamelen komen die bereden worden door de drie koningen in hun prachtige kostuums. Zij kunnen de levende kerststal bezoeken, maar vormen op zichzelf ook een prachtige attractie. Drie koningen teveel van het goede? Twee of een van de koningen uitnodigen is ook mogelijk.

Zie voor meer informatie onze pagina over de Drie koningen


Of misschien wil u uw gasten trakteren op een ritje in een Arrenslee met echte rendieren? De begeleiding is gekleed in Charles Dickens stijl of komt als kerstman. 

Zie voor meer informatie onze pagina over de Kerstman met zijn arrenslee met rendieren


Liever geen rendieren? De arreslee kan ook getrokken worden door ons prachtige bonte paard. Een ervaring om nooit te vergeten.

Zie voor meer informatie onze pagina over de Kerstman met zijn arrenslee met paard

Tijdens de feestdagen zijn de activiteiten ganzenhoeden en varkenshoeden ook zeer in trek, vanwege de de kostuums, bijzondere sfeer en het gevoel dat je je in een andere tijd bevindt.

Omdat de stallen en onze andere activititen altijd erg in trek zijn adviseren wij om tijdig te boeken om zo teleurstellingen te voorkomen!

 

 

 

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht