Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Mexicaans thema

Zelfs voor een Mexicaans thema hebben wij verschillende, geweldige activiteiten.
De Mexicaanse boerderij 

We plaatsen een boerderijtje van ongeveer 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van ongeveer 10 bij 10 meter met een ingang erin. Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal? Er komen vooral ezels/alpaca’s en lama’s mee, maar ook schapen, geiten, ganzen en kippen. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen, melkbussen en Mexicaanse decoratie om het nog sfeervoller te maken. De begeleiders zijn ook gekleed in Mexicaanse stijl.

Alpaca hoeden

Een leuke attractie om een markt, stadscentrum of bijvoorbeeld een braderie te laten uitblinken: twee van onze alpaca-hoeders lopen met vijf tot 8 alpaca’s over uw markt. Omdat alpaca’s erg aan elkaar gehecht zijn, lopen ze probleemloos achter elkaar aan. Ze hebben regelmatig pauze in hun sfeervolle thuisbasis van houten hekjes, waar ze ook eten en te drinken krijgen. Het publiek kan de alpaca’s daar van dichtbij bekijken en zelfs aaien.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht