Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Verschillende boerderijen

We hebben vier verschillende soorten boerderijen te huur.

De mobiele kinderboerderij

De mobiele kinderboerderij is ons grootste succes. Elke week staan we door heel Nederland met onze boerderijtjes om jong en oud in contact te laten komen met de dieren. Het is altijd een goed bezochte attractie. Het is een gezellige plek waar iedereen kennis kan maken met diverse dieren. De dieren zijn te aaien en mogen onder onze begeleiding gevoerd worden. In het huisje zijn div. soorten konijntjes, cavia’s en kippen te bewonderen.

Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Op het erfje treft men o.a.: een lamaatje, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, div. soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen grote en kleine konijntjes en 2 duiven op de til. Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten.

Ook decoreren wij het geheel met oude potten, pannen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken. Iedereen mag tussen de dieren lopen en om wat langer van de dieren te kunnen genieten zijn er strobalen om op te zitten.

De knusse kinderboerderij

Wij plaatsen een authentiek houten stalletje met een rieten dak, circa 1 bij 2 meter met daaromheen een weide met prachtig bijpassend boomschors hekwerk van circa 6 bij 6 meter. Er bevinden zich o.a. een osje, ezeltje/pony, eenden, kippen, schaapje en geitje in de weide. In de stal bevinden zich konijnen en/of biggen. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er is een echte boer of boerin aanwezig en deze ruimt tussendoor de poepjes op en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes bezemschoon wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met potten en pannen om het nog sfeervoller te maken.

De knuffelfarm

Dieren hebben een super positief effect op mensen. Wij komen regelmatig met onze knuffelfarm in verzorgingshuizen, scholen en kinderdagverblijven. Wat is de knuffelfarm precies? Dit zijn 4 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij nemen ook mooie houten authentieke hekjes mee, waar we ook een verblijf(weitje) van maken. Op deze manier kunnen wij de knuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei knuffeldiertjes, o.a. een kalfje of een veulen, lammetje, diverse konijntjes en cavia’s, Brahma kip, biggetje(s) die men kan aaien en knuffelen. De knuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. oude potten en pannen om het nog sfeervoller te maken.

De kinderboerderij XXL

Wij plaatsen een boerderijtje van ongeveer 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van ongeveer 15 bij 15 meter met een ingang erin. Er bevinden zich ongeveer een 100-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal? Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia’s en duiven op de til. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. De begeleiders zijn geheel in de stijl, namelijk in boeren kledij. Andere thema’s zijn ook mogelijk bijvoorbeeld middeleeuws, Mexicaans, western of clowns. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen, strobalen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht