Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Sinterklaas

Sinterklaas Comité Hendrik-Ido-Ambacht - Sinterklaascomité Hendrik ...

Bron: sinterklaashia

Bent u al klaar voor Sinterklaas?

Sinterklaas en zijn indrukwekkende paard en vrolijke pieten zijn niet meer weg te denken uit onze cultuur. De eerste pepernoten liggen al in september in de winkels. Kinderen kijken er elk jaar naar uit en volwassenen doen vrolijk mee.

Of u nu een evenement organiseert of een privéfeest geeft, wij van Animalverhuur bezorgen u een dag om nooit meer te vergeten.

Wij bieden o.a aan:

De pietenboerderij

Mekkerpiet en Kakelpiet wonen op een boerderij en komen graag op locatie met hun mobiele kinderboerderij. De diversiteit aan dieren in de boerderij is enorm; er zullen circa 50 dieren aanwezig zijn! Onze dieren zijn liefde en aandacht gewend en vinden het erg prettig om geknuffeld te worden. Tijdens het knuffelen met de dieren kunnen de kinderen een mooi Knuffeldiploma behalen. Een leuk aandenken aan een schitterend evenement!

Het paard van Sinterklaas

Het paard van Sinterklaas

Een sinterklaas evenement is natuurlijk niets zonder de trouwe viervoeter Amerigo. Het paard is gewend aan het lopen van intochten, ritjes te lopen met kinderen op zijn rug en geaaid te worden. Natuurlijk maakt Sinterklaas een diepe indruk op kinderen als hij komt aanrijden op Amerigo

Piet met witte schimmel

Amerigo kan ook begeleid worden door Zwarte Piet en intochten lopen of ritjes lopen met kinderen.

Piet met mini schimmel.

Mini Amerigo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze witte Mini Amerigo is een inieminie pony en iedereen wil met hem knuffelen. Dat komt goed uit, want hij is dol op knuffelen. Een ervaring die kinderen niet snel zullen vergeten.

U kunt kiezen uit de traditionele zwarte piet, piet met roetvegen of gekleurde piet.

Bron: ANP en het jeugdjournaal

 


Zet een van deze attracties bij de ingang van je winkelcentrum, kinderfeestje of Sinterklaas intocht en je evenement is een gegarandeerd succes!

Interesse in een offerte? Bel +31(0)487541898 of mail ons dan gerust

Een klein stukje Sinterklaas geschiedenis:

Sinds de 13e eeuw wordt Sinterklaas gevierd in West-Europa. Hij is de meest aanbeden beschermheilige van scholieren, huwbare jeugd, kooplieden, zeelieden en reizigers. De sterfdag van Sint Nicolaas is 6 december. Al in de middeleeuwen kregen sommige arme kinderen op 5 december voedsel en cadeautjes. Hier zaten ook schoenen bij. Uiteindelijk kregen alle arme kinderen een tractatie en werd het Sint Nicolaasfeest een deel van onze cultuur en een feest van het volk. De schoenen waarin cadeautjes gevonden konden worden stonden in de kerk en er kwam steeds meer snoep in te liggen. Sinds de 15e eeuw werden er Sinterklaasmarkten gehouden en dit bleef een traditie tot de 19e eeuw. Tegenwoordig zijn de markten verdwenen en wordt Sinterklaas vooral thuis in familiekring gevierd. De eerste intochten van Sinterklaas werden begin 1900 georganiseerd. Na de Tweede Wereld Oorlog (na 1945) gingen de volwassenen ook steeds meer mee doen met het Sinterklaasfeest. Vanaf 1952 begon televisie een rol te spelen en begon men met de jaarlijkse televisie-uitzending rond de intocht van Sinterklaas. Deze jaarlijkse tv-uitzending, halverwege november is de start voor de Sinterklaasperiode die duurt tot en met 5 december.

Wil je meer weten over de geschiedenis van Sinterklaas. Kijk dan op Wikipedia… 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht