Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Pietenboerderij

Kakelpiet en Mekkerpiet strijken elke dag weer ergens anders neer met hun gezellige, knuffelige en gevarieerde veestapel.

Deze Pieten zijn door Sinterklaas speciaal opgeleid om dieren te verzorgen, te knuffelen en ze willen deze kennis dolgraag overbrengen op alle kinderen in Nederland.

Als de kinderen deze Pietenles succesvol gevolgd hebben, krijgen ze een officieel door Mekkerpiet ondertekend Knuffeldiploma en natuurlijk ook pepernoten! Deze Pietenlessen zijn te volgen in de Pietenboerderij waar ook het diploma wordt uitgereikt.

Wie ook met de Pietenboerderij meekomt is Amerigo small-size. Deze pony is een neefje van de grote Amerigo – het paard van Sinterklaas.

Filmpjes zeggen meestal meer dan woorden, daarom staat hieronder een fimpje van onze pietenboerderij in Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht gemaakt door Rob van der Woude.

Pieten Boerderij

Foto's i pad 721

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht