Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Alpaca’s

Alpaca’s lijken op lama’s, maar alpaca’s hebben iets meer vacht en zijn kleiner. De vacht is heerlijk zacht en dit komt goed uit want alpaca’s hebben een hoog knuffelgehalte. Onze alpaca’s zijn erg tam, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te huren voor alpacahoeden. Ook kunt u knuffelen met de alpaca’s, dit is erg rustgevend.

Wisten jullie dat..? Alpaca’s familie zijn van de dromedarissen en kamelen, alpaca’s vallen namelijk onder de kameelachtigen.

Onze alpaca’s Sjors, Bella en Edward hebben een rol in de videoclip van Lucas & Steve -Up Till Dawn. Ook heeft onze alpaca Sjors, mee gedaan in een reclame spotje van Animal Planet. Klik hier om de reclame te zien. 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht