Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Animal verhuur

Animal Verhuur is de naam van onze organisatie en is opgericht door Bert Roelofs. Voortgekomen uit de interesse voor bijzondere dieren, is Animal Verhuur zo’n 20 jaar geleden ontstaan. Doordat er regelmatig veel belangstelling ontstond naar aanleiding van diverse bezoeken met de dieren aan jaarmarkten en braderieën, is het idee ontstaan van een dierenverhuur.

Bert is samen met zijn vrouw, kinderen en andere personeelsleden enthousiast en gedreven en staat 24 uur per dag klaar om de dieren te verzorgen en het welzijn ervan te waarborgen. De dierenstal van Animal Verhuur is de afgelopen 20 jaar ontzettend gegroeid en uitgebreid. Hierbij zorgt de affiniteit, kennis en ervaring met deze dieren ervoor dat wij nagenoeg alles weten van het gedrag van onze dieren. Met veel zorg, aandacht en liefde voor de dieren is Animal Verhuur een ideale verblijfplaats. Bovendien zijn de dieren gewend aan het contact met mensen en komen zij regelmatig op verschillende locaties.

Wij trainen onze dieren doelgericht, waardoor wij deze bij verschillende activiteiten, feesten en evenementen, ingezet kunnen worden. Wij zorgen er op die manier altijd voor dat niet alleen onze klanten tevreden zijn, maar zeker ook onze dieren. Animal Verhuur is ideaal voor beurzen, promotieacties en andere gelegenheden. Door onze flexibiliteit zijn de mogelijkheden van Animal Verhuur vrijwel eindeloos.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht