Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Bedrijfsuitje

Wilt u eens iets bijzonders doen tijdens een bedrijfsuitje? Kom dan langs op de boerderij van Animal Verhuur of laat ons met onze dieren bij u op locatie komen. In de loop der jaren hebben wij enorm veel activiteiten samengesteld met dieren. Zowel voor kinderen als volwassen hebben wij al regelmatig bewezen een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen.

Het plezier van de deelnemers aan het bedrijfsuitje staat samen met het welzijn van de dieren voorop. Het vervoer van de dieren gebeurt in ruime voertuigen, waardoor de dieren op een diervriendelijke manier vervoerd kunnen worden naar uw locatie. Tijdens een bedrijfsuitje, kunt u bij ons onder andere een Dik Trom race houden, schwientje tikken, dieren knuffelen en een huifkartocht maken. Naast deze activiteiten, hebben wij nog veel meer mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Voor allerlei verschillende groepsgrootten, kunnen wij passende activiteiten aanbieden. Door onze ervaring met het organiseren van een bedrijfsuitje en optimale kennis van onze dieren, kunnen wij u op de juiste manier adviseren over het meest ideale bedrijfsuitje voor uw bedrijf. Wij passen graag onze diensten aan op uw wensen en behoeften, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf. Maak gerust een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen beteken met betrekking tot uw bedrijfsuitje. Wij informeren en adviseren u met alle plezier.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht