Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Boerderij dieren

Voor het huren van boerderij dieren voor tijdens een themafeest, promotieactie, familiefeest of bruiloft, kunt u terecht bij Animal Verhuur. Bij ons kunt u vrijwel alle dieren huren die u doorgaans op een boerderij tegenkomt. Zo stellen wij onze koeien, kippen, geiten, pony’s en schapen graag ter beschikking voor het veraangenamen van uw gelegenheid. Onder deskundige begeleiding van ons personeel worden de dieren zorgvuldig naar de door u gewenste locatie vervoerd.

Tijdens het feest of evenement, zullen onze verzorgers er voor zorgen dat de boerderij dieren voldoende te eten en drinken krijgen. Bovendien letten zij op of de dieren genoeg rust krijgen en dat er zorgvuldig mee omgegaan wordt. Zo wordt het welzijn van de dieren gewaarborgd en zult u ongetwijfeld genieten van de aanwezigheid van deze dieren.

Wij steven ernaar om jong en oud zoveel mogelijk in contact te brengen met onze boerderijdieren. Om dat te realiseren komen wij in heel Nederland, België en Duitsland met onze dieren. Telkens is ons bezoek een groot succes en weten wij zowel jonge als oudere mensen blij te maken.

Naast het bezoek van onze boerderijdieren, kunnen wij ook verschillende activiteiten aanbieden bij u op locatie. Hierbij staan onze dieren uiteraard centraal en doen wij er alles aan om het welzijn ervan niet in gevaar te brengen. De activiteiten zijn geschikt voor het hele gezin, zodat de boerderij dieren een invulling kunnen bieden voor verschillende gelegenheden.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht