Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Boerderij huren

Wilt u een boerderij huren om tijdelijk met allerlei dieren kennis te maken? Dan zit u bij Animal verhuur helemaal goed. Bij ons kunt u een boerderij huren voor een dag, voor het organiseren van een kinderfeestje, familiefeest of bedrijfsuitje. Vrijwel alle aanwezige dieren kunt u aaien en knuffelen, waardoor u een onvergetelijke dag op onze boerderij zult hebben.

Met onze kennis en ervaring met de dieren en het organiseren van verschillende feesten en evenementen, kunnen wij uw gezelschap ook diverse activiteiten op onze boerderij aanbieden. Uiteraard wordt er bij vrijwel iedere activiteit gebruik gemaakt van onze dieren. Op een uiterst diervriendelijke manier, kunt u op een leuke en aangename wijze kennis maken met onze boerderij.

Naast dat u onze boerderij kunt huren, is het ook mogelijk om een boerderij te huren op uw locatie. Dat betekent dat wij de dieren van onze boerderij naar uw achtertuin of alternatieve locatie vervoeren. Inclusief begeleiding kunnen wij bij u op locatie een het boerderijleven nabootsen en kunt u de dieren aaien en verschillende activiteiten uitvoeren.

Meer over een boerderij huren, onze dieren en de mogelijke activiteiten kunt u vinden op deze website. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen en u laten informeren over de verschillende mogelijkheden.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht