Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

De kinderboerderij

Een grotere variant van de knusse kinderboerderij is de mobiele kinderboerderij. 

We plaatsen een boerderijtje van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter met een ingang erin. Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal?

Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia‚Äôs en duiven op de til. Het dieren aanbod kan vari√ęren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod!

Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken.

Kinderboerderij-

Afbeelding 1 van 7

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht