Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

De knuffelfarm

Dieren hebben een super positief effect op mensen. Wij komen regelmatig met onze knuffelfarm in verzorgingshuizen, scholen en kinderdagverblijven. Wat is de knuffelfarm precies? Dit zijn 4 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij nemen ook mooie houten authentieke hekjes mee, waar we ook een verblijf(weitje) van maken. Op deze manier kunnen wij de knuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei knuffeldiertjes, o.a. een kalfje of een veulen, lammetje, diverse konijntjes en cavia’s, Brahma kip, biggetje(s) die men kan aaien en knuffelen. De knuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. oude potten en pannen om het nog sfeervoller te maken.

Knuffelfarm-

Afbeelding 1 van 6

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht