Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

De knusse kinderboerderij

Een net iets grotere variant van de knuffelfarm is onze knusse kinderboerderij!

Wij plaatsen een authentiek houten stalletje met een rieten dak, circa 1 bij 2 meter met daaromheen een weide met prachtig bijpassend boomschors hekwerk van circa 6 bij 6 meter. Er bevinden zich o.a. een osje, ezeltje/pony, eenden, kippen, schaapje en geitje in de weide. In de stal bevinden zich konijnen en/of biggen. Het dieren aanbod kan vari√ęren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Er is een echte boer of boerin aanwezig en deze ruimt tussendoor de poepjes op en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes bezemschoon wordt achtergelaten. Ook decoreren zij het geheel met potten en pannen om het nog sfeervoller te maken.

Knusse-kinderboerderij-1

Afbeelding 1 van 2

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht