Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Dieren huren

Heeft u er wel eens aan gedacht om dieren te huren voor een themafeest, braderie of evenement? Bij Animal Verhuur bent u van harte welkom om op een verantwoorde wijze, dieren te huren tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hebben een enorme hoeveelheid tamme dieren die met zowel volwassen als kinderen kunnen omgaan.

Alle dieren, groot en klein, vervoeren wij naar uw locatie. Op de plaats van bestemming kunnen de gasten of bezoekers in nauw contact komen met de dieren. Zo is het doorgaans mogelijk om de dieren te aaien en zelfs te knuffelen. Daarbij is het met sommige dieren mogelijk om leuke activiteiten te doen. Hierbij kunt u denken aan een huifkartocht, ezelrit, cavia race en een tocht met een ossenwagen. Daarnaast zijn er nog talloze andere activiteiten, naast het dieren huren bij onze boerderij mogelijk.

Regelmatig worden wij gevraagd om met onze dieren op locaties in het land te komen. Voor allerlei gelegenheden staan de dieren meestal in het middelpunt van de belangstelling. Niet zelden krijgen wij te horen dat een feest of evenement mede door onze aanwezigheid een groot succes is geworden. Maak van uw gelegenheid ook een succes en neem contact met ons op voor meer informatie over dieren huren. Wij bekijken graag samen met u welke dieren het meest geschikt zijn om te huren voor uw gelegenheid.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht