Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Dieren verhuur

Animal Verhuur is al vele jaren dé dieren verhuur in Nederland. Voor diverse gelegenheden, kunt u onze dieren huren. Zowel bij u op locatie als in onze boerderij, kunt u kennis maken met een grote hoeveelheid dieren. Wij maken met onze dieren van iedere gelegenheid een ware happening. Zo kunt u bijvoorbeeld een kameel huren voor uw bruiloft, een mobiele kinderboerderij voor een braderie, een varken voor een promotieactie of een ezel voor een ritje op de rug huren.

De dierenverhuur bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip voor vele in Nederland. Onze dieren zijn onder andere gebruikt tijdens televisieopnames, in reclame spotjes en in films, maar ook aanwezig geweest bij veel feesten, bijeenkomsten en evenementen.

De relatief lage kosten voor het huren van de dieren, maakt onze dienstverlening laagdrempelig en toegankelijk voor een groot publiek. Op deze website staan bovendien een aantal activiteiten die met verschillende dieren mogelijk zijn. Zowel bij u op locatie als op onze eigen boerderij bieden wij diverse mogelijkheden aan. Daarbij staat het welzijn van de dieren continu centraal en worden zij gedurende de activiteiten voortdurend begeleid en verzorgd door onze professionele dierenverzorgers.

Maak vandaag nog kennis met onze dieren verhuur en leg onze levende dieren vast voor uw gelegenheid. Van vervoer tot begeleiding en verzorging, alles wordt door onze dieren verhuur, van begin tot eind op de gewenste manier verzorgd.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht