Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. In het begin ging het erg slecht met hem en zijn we dag en nacht bezig geweest met hem. Benieuwd hoe het nu met hem gaat? Het gaat super goed met Fighter, hij is volledig met de fles groot gebracht door ons. Fighter heeft een lange weg doorstaan, maar zoals de naam al zegt is hij een echte vechter! Het is een erg eigenwijze, maar ook hele lieve alpaca. Fighter heeft ongeveer 1 jaar bij ons in huis gewoond, daarna werd hij net wat te groot voor in huis. Momenteel staat Fighter bij zijn andere alpaca vriendjes en vriendinnetjes en dat bevalt hem ook heel goed, toch wil hij graag iedere dag even een knuffel en kus van ons. 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht