Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Paard van Sinterklaas

In onze stallen staat een mooie schimmel, die door de hulpsinterklazen gebruikt mag worden als het paard van Sinterklaas. Daarnaast is dit witte dier ook zeer geschikt als het paard van de prins die bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek wil doen als de prins op het witte paard.

Voor de hulpsinterklazen die niet zo’n groot paard kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat het dier mee naar binnen moet, hebben we ook nog een klein paard van Sinterklaas! Ook dit kleine beestje is wit, en uitermate braaf.

We hebben ooit een verhaal gehoord over het kleine paard van Sinterklaas. Er was namelijk eens een tovenares die het paard van Sinterklaas wat witter wilde toveren, want hij was een beetje vies. Dit ging alleen nogal verkeerd, Amerigo werd niet witter, maar kleiner! En helaas gebeurde dat nét voordat Sinterklaas met zijn paard naar een groep kinderen toe ging. De tovenares was zo geschrokken, dat ze niet meer wist hoe ze Amerigo weer groot moest toveren, en dus is Sint met zijn kleine Amerigo naar binnen toe gegaan. Samen met de kinderen heeft hij naar een spreuk gezocht, om zijn schimmeltje weer om te toveren naar een groot paard. Met zijn allen hebben ze getoverd, en zowaar, Amerigo werd weer groot! Het was een groot feest, en de Sint was de kinderen zo dankbaar dat ze hem hadden geholpen met zijn paard weer groot te maken, dat hij ze allemaal een extra kadootje gaf! 

                                                        

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht