Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Reuze Ezels

Op Berts Animal boerderij zijn verschillende soorten reuze ezels zoals onder andere Franse Poitou-ezels en Spaanse reuze ezels (ook wel Catalaanse ezel genoemd). Vooral de Poitou-ezel is een opvallend ras door hun grootte en lange vervilte rasta vacht.

Onze reuze ezels zijn- behalve heel erg leuk om te knuffelen- geschikt voor ritjes, dik trom-race en zijn ook getraind om aangespannen voor een (huif-)kar te lopen.

 

Reuze Ezels

We hebben een paar reuze ezels. Deze meneer hier heet Pieter. Pieter en de anderen worden veel gebruikt om op te rijden en om een huifkar te trekken.

 

DSC04925

Een Poitou ezel is eigenlijk ook een reuze ezel, maar dan wel met een heel bijzonder uiterlijk. De ezel heeft een stoere lange rasta-vacht en hele lange oren. Op de Poitou ezels kan gereden worden, en ze kunnen ingespannen worden voor de kar.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht