Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Dierenverhuur

Animal Verhuur wordt door vele gezien als de dierenverhuur van Nederland. Vanwege de beschikbaarheid over een enorm aantal verschillende dieren, bestaan er bij onze dieren verhuur ontzettend veel mogelijkheden. Voor allerlei gelegenheden kunt u onze dierenverhuur inschakelen om dieren te huren voor op locatie.

De dieren van onze dierenverhuur zijn gewend aan het maken van contact met mensen. Door een geduldige en liefdevolle training, weten wij verbazingwekkende resultaten te boeken met de dieren. Uiteraard zorgen wij zelf voor de begeleiding van de gehuurde dieren door professionele dierverzorgers, zodat er optimaal rekening gehouden kan worden met het dierenwelzijn.

Bekijk rustig verder op deze website om te zien welke dieren onze dierenverhuur aanbiedt. Bovendien hebben wij allerlei activiteiten ter beschikking die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Zo kunnen wij uw feest of evenement tot een waar succes brengen en er voor zorgen dat mensen de gelegenheid niet snel zullen vergeten. Onze dierenverhuur is daarom ideaal voor promotie- en reclamedoeleinden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u deskundig informeren en adviseren over de mogelijkheden van onze dierenverhuur.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht