Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Familiedag

Voor een familiedag die u nog lang zal bijblijven, kunt u terecht bij Animal Verhuur. Zowel op locatie als bij ons op de boerderij, bieden wij een ruim aanbod aan activiteiten voor kinderen en volwassenen. Wij hebben alles in huis om uw familiedag om te toveren in één groot feest.

Doordat al onze dieren vrijwel overal inzetbaar zijn, kunnen wij op vrijwel iedere locatie een familiedag organiseren. Zo komen wij met plezier met onze dieren in uw achtertuin. Zo krijgt uw familie ruim de gelegenheid om de dieren te aaien, knuffelen en verschillende activiteiten mee te doen. Met onze kennis en ervaring van het gedrag van de dieren, weten wij precies wat er zoal mogelijk is, zodat zowel uw familie als onze dieren er veel plezier van hebben.

De activiteiten die wij met dieren organiseren, zijn enorm uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kameel rijden, een Dik Trom race houden, Schwientje tikken of een cavia race houden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van uw familiedag, verwijzen wij u naar onze contactgegevens. Uiteraard kunt u het formulier op deze website invullen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen terugbellen om u te informeren en adviseren over een onvergetelijke familiedag.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht