Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Familiefeest

Voor ieder familiefeest zijn dieren een bijzondere invulling. Bij Animal Verhuur kunt u dieren huren voor verschillende gelegenheden. Wij beschikken onder andere over dromedarissen, ezels, cavia’s, geiten en ossen. Daarnaast kunt u bij ons nog veel meer dieren huren voor uw familiefeest. Dat betekent dat wij met onze dieren bij u op locatie komen.

Met een geavanceerd voertuig, kunnen alle dieren op een aangename wijze vervoerd worden naar vrijwel iedere locatie. Op de gewenste bestemming kunnen wij vervolgens diverse activiteiten aanbieden, waarbij de dieren centraal staan. Zo kunt u naast het aaien en knuffelen van de dieren, ook leuke activiteiten met uw familie uitvoeren. Voor ieder soort gezelschap weten wij verrassende activiteiten neer te zetten waardoor u het gewenste feest met uw familie kunt vieren.

Een familiefeest met onze dieren zal u ongetwijfeld nog lang bijblijven. Het is tegenwoordig al lang niet meer vanzelfsprekend om dagelijks met dieren in aanraking te komen. Een uitgebreide kennismaking met onze dieren, is voor veel mensen daarom een bijzondere belevenis. Bekijk het aanbod van dieren en activiteiten op deze website of informeer ons naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag op welke manier wij u van dienst kunnen zijn op uw familiefeest.

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht