Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kameel rijden

Heeft u wel eens op een kameel gereden? Dat heeft u vast nog nooit gedaan. Echter kunt u daar nu verandering in brengen. Bij onze boerderij is kameel rijden al enige tijd mogelijk. De kamelen zijn enorm mooie dieren die vrijwel iedereen direct opvallen, wanneer zij onze boerderij passeren. Naast de kamelen beschikken wij ook over een aantal dromedarissen. Deze dieren verschillen van elkaar door het aantal bulten op de rug. Zo heeft een kameel twee bulten en heeft een dromedaris er één.

Doordat iedere kameel tam is opgevoed, is het mogelijk om op het meerderendeel van de kamelen te rijden. Zowel kinderen als volwassenen, kunnen op een veilige manier op de rug van een kameel rijden. Onze begeleiders zullen er voor zorgen dat u niets overkomt en dat u na de rit weer veilig met beide benen op de grond staat.

Deze ervaring is voor velen een echte belevenis, die ongetwijfeld niet snel vergeten zal worden. Er zijn maar weinig personen die ooit op de rug van zo’n dier hebben gereden. Overigens kunt u naast kameel rijden, op onze boerderij deelnemen aan nog veel meer activiteiten. U vindt er een enorme hoeveelheid dieren, waar u heel dicht bij kunt komen. Bezorg uzelf en uw gezelschap een bijzondere dag en kom op onze boerderij kameel rijden of deelnemen aan andere activiteiten.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht