Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kamelen verhuur

Wanneer u op zoek bent naar een kamelen verhuur, bent u bij Animal Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren onze kamelen voor allerlei verschillende doeleinden. Zo kunt u een kameel huren voor een feest, bijeenkomst en evenement. Onder begeleiding van professioneel personeel, zijn onze kamelen iedere keer weer een ware bezienswaardigheid op diverse gelegenheden.

Naast kamelen, beschikken wij ook over dromedarissen en een groot aantal andere dieren. De kamelen die wij verhuren, kunnen vrijwel allemaal gebruikt worden om op te rijden. Deze tamme dieren zijn voor zowel volwassenen als kinderen ideaal om op te rijden.

De kamelen verhuur is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een originele bruiloft. Daarnaast kunt u onder andere voor een vrijgezellenfeest of familiefeest, een heuse kamelenrace houden. Tijdens deze activiteit gaat het erom wie er als snelste rijdt met de kameel. Tot slot kunt u bij onze kamelenverhuur terecht voor het huren van dieren, voor het maken van ritjes voor kinderen. Doordat onze kamelen en andere dieren erg rustig zijn, kunnen zij uw kinderen een fantastische ervaring bezorgen.

De lage prijs van onze kamelen verhuur zal u ongetwijfeld niet tegenvallen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte en maak een afspraak voor het huren van onze bijzondere dieren.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht