Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kerst

kerst-1 - Ballonsjop

Bron: ballonsjop

Bent u al klaar voor de kerstdagen? 

Wij helpen u graag uw kerstevenement tot een onvergetelijke dag te maken!

De levende kerststal

Reis terug in de tijd met onze levende kerststal. Een ware aandachtstrekker voor bijvoorbeeld uw kerstmarkt of braderie. Wij plaatsen een stal van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter. Deze is gemaakt van authentieke houten boomschors hekken. De geur van hooi en de geluiden van de os, ezel, diverse schapen en geiten, ganzen, eenden en kippen in en om de stal, zorgen voor het ultieme kerstgevoel. De oude dierenrassen en prachtige kostuums geven u het gevoel dat u in een andere tijd bent beland. Natuurlijk mogen een echte Jozef en Maria, of twee herders, niet ontbreken.. Dit zijn opgeleide dierverzorgers die ervoor zorgen dat het aan de dieren niets ontbreekt en zorgen dat alles netjes achterblijft na afloop. 

U kunt er ook voor kiezen om een kameel aan het gezelschap toe te voegen. De begeleiders hebben wortels bij zich en misschien mag u de dieren zelfs voeren. 

Hieronder staat een filmpje van onze levende kerststal in Den Bosch:

Hieronder staat een filmpje van de kerststal in Dordrecht:

Een sfeer impressie van Kerst foto’s

De levende kerststal is aandachtstrekker voor uw markt of evenement. Veel mensen kijken ieder jaar weer uit naar onze kerststal!
         


Knusse kerststal 

Geen ruimte voor een grote levende kerststal? Dan hebben wij ook de knusse versie in de aanbieding die wat kleiner is. Wij plaatsen een authentiek houten stalletje met een rieten dak, ongeveer 1 bij 2 meter met daaromheen een prachtig bijpassend boomschors hekwerk van circa 3 bij 3 meter.
Er bevinden zich o.a. een osje, alpaca, ganzen, diverse soorten schaapjes en geitjes in en om de stal. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod!
Er is óf een echte Jozef/Maria óf een herder aanwezig die de dieren verzorgt, ruimt tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes bezemschoon wordt achtergelaten.
Ook decoreren zij het geheel met stro en bosjes riet om het nog sfeervoller te maken. Het stalletje wordt mooi uitgelicht en er is zelfs een kribbe met kindje (pop)!

 

 

Kerstknuffelfarm 

Dit zijn 2 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van ongeveer 1,25 m. Wij zullen ook mooie losse houten authentieke hekjes meenemen waar we een mooi verblijf van kunnen maken. Op deze manier kunnen wij de Kerstknuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei kerstknuffeldiertjes, o.a. een osje of een ezelveulen, schaapjes en geitjes, diverse konijntjes en cavia’s en kippen! Die men kan aaien en knuffelen. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! De Kerstknuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer bezemschoon wordt achtergelaten. Deze begeleider kan als gekleed zijn als Jozef/Maria of als Herder. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. bosjes riet, een kribbe met kindje (pop) en lichtsnoer om het nog sfeervoller te maken.


De drie koningen 

De drie koningen volgden op kamelen de ster die hun de weg wees naar de herberg waar Jezus werd geboren. Wij kunnen met drie mooie kamelen komen die bereden worden door de drie koningen in hun prachtige kostuums. Zij kunnen de levende kerststal bezoeken, maar vormen op zichzelf ook een prachtige attractie. Drie koningen teveel van het goede? Twee of een van de koningen uitnodigen is ook mogelijk.

Zie voor meer informatie onze pagina over de Drie koningen


Of misschien wil u uw gasten trakteren op een ritje in een Arrenslee met echte rendieren? De begeleiding is gekleed in Charles Dickens stijl of komt als kerstman. 

Zie voor meer informatie onze pagina over de Kerstman met zijn arrenslee met rendieren


Liever geen rendieren? De arrenslee kan ook getrokken worden door ons prachtige bonte paard. Een ervaring om nooit te vergeten.

Zie voor meer informatie onze pagina over de Kerstman met zijn arrenslee met paard

Tijdens de feestdagen zijn de activiteiten ganzenhoeden en varkenshoeden ook zeer in trek, vanwege de de kostuums, bijzondere sfeer en het gevoel dat je je in een andere tijd bevindt.

Omdat de stallen en onze andere activiteiten altijd erg in trek zijn adviseren wij om tijdig te boeken om zo teleurstellingen te voorkomen!

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht