Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kinderboerderij huren

Een van de meest gevraagde activiteiten van Animal Verhuur is onze mobiele kinderboerderij. Voor een kinderboerderij huren, bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Wekelijks zijn wij door heel Nederland te vinden met onze kinderboerderij om zowel jong als oud kennis te laten maken met onze dieren.

Deze goedbezochte attractie is voor diverse gelegenheden een ideale manier om in contact te komen met verschillende dieren. De kinderboerderij die u op vrijwel iedere locatie huren kunt, bestaat uit een huisje met een klein erf eromheen. Het huisje biedt ruimte voor verschillende dieren, waar ook kinderen in kunnen plaatsnemen en met de dieren contact kunnen maken. Buiten het huisje lopen wat grotere dieren rond, zoals geiten, kippen en schapen.

Alle dieren op de kinderboerderij zijn tam, zodat iedereen ze kan aaien en geen gevaar vormen voor uw gasten en bezoekers. Daarmee is de boerderij geschikt voor een groot aantal gelegenheden. Bovendien is een kinderboerderij huren bij ons verhuurbedrijf vanwege de lage reiskosten erg betaalbaar. Doordat wij na afloop van uw feest, bijeenkomst of evenement alles weer netjes opruimen, heeft u geen hinder van onze aanwezigheid. Voor een kinderboerderij huren, kunt u nu contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen!

bert roelofs  190      IMG_0207

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht