Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kinderfeestje Brabant

Voor een bijzonder kinderfeestje in Brabant bent u op deze website aan het juiste adres. Wij organiseren allerlei verschillende activiteiten met dieren. Voor kinderen van diverse leeftijden, hebben wij een ruim aanbod aan dieren en zijn wij in staat enorm veel activiteiten te organiseren voor een uniek kinderfeestje.

Wij kunnen zowel bij u in Brabant, als bij ons op de boerderij verschillende mogelijkheden bieden voor het organiseren van kinderfeestjes. Al onze dieren kunnen wij door middel van grote vervoersmiddelen, op een diervriendelijke manier naar vrijwel iedere locatie vervoeren. Hierdoor kunt u het kinderfeestje zelfs in uw eigen achtertuin organiseren. Onze dieren zijn gewend aan kinderen en reageren niet ongewoon of vreemde locaties. Met onze kennis en ervaring, kunnen wij u daardoor verzekeren dat zowel de kinderen als de dieren de ontmoeting in Brabant als zeer prettig zullen ervaren.

Naast het aaien en knuffelen van de dieren, hebben wij nog veel meer te bieden voor een kinderfeestje. Vrijwel alle activiteiten die wij voor kinderfeestjes aanbieden, zijn gericht op de dieren. Zo kunt u met kinderen onder andere ezel rijden, koe rijden, een cavia race houden en een huifkartocht maken. Voor het samenstellen van een geschikt kinderfeestje in Brabant, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen met veel plezier wat wij u kunnen bieden en geven u graag een passend advies.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht