Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kinderfeestje Utrecht

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje in Utrecht? Neem dan contact op met Animal Verhuur. Bij ons kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende dieren voor uw kinderfeestje. Samen met een deskundige begeleiding, komen wij met onze dieren bij u in Utrecht om de kinderen kennis te laten maken met de dieren. De kinderen krijgen de mogelijkheid om de dieren te aaien en knuffelen, waardoor het feest hen nog lang zal bijblijven.

Naast het vervoer van de dieren naar uw kinderfeestje in Utrecht, kunnen wij ook een aantal verrassende activiteiten organiseren met de dieren. Zo kunnen kinderen onder andere deelnemen aan een cavia race, een huifkartocht, ezel rijden en nog veel meer. Zo leren de kinderen de dieren goed kennen en zullen zij het feest ongetwijfeld als erg plezierig ervaren. Bovendien houden wij optimaal rekening met het welzijn van de dieren, zodat u zich ook daarom geen zorgen hoeft te maken. Voor ieder soort gezelschap hebben wij beslist een geschikte activiteit in huis.

Wij stellen graag samen met u een passend kinderfeest samen. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op. Ook wanneer u geen geschikte locatie bezit voor het ontvangen van de dieren, kunt u bij ons op de boerderij terecht voor een bijzonder kinderfeestje. Bel of mail ons vandaag nog voor het organiseren van een kinderfeestje in Utrecht.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht