Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Kinderfeestje

Voor een onvergetelijk kinderfeestje kunt u terecht bij Animal Verhuur in Appeltern. Wij bieden zowel bij u op locatie als op onze boerderij talloze activiteiten voor kinderen. Ons ruime aanbod aan activiteiten met dieren, maakt ieder kinderfeestje tot een waar spektakel. Als u niet genoeg ruimte hebt bij u thuis, bent u met uw gezelschap van harte welkom op onze boerderij om deel te nemen aan verschillende activiteiten.

Inmiddels hebben wij al jarenlang ervaring met het organiseren van kinderfeestjes en weten daardoor precies wat kinderen leuk vinden. Voor kinderen van verschillende leeftijden hebben wij een grote diversiteit aan activiteiten ontwikkeld, waarbij de omgang met bijzondere dieren centraal staat. Deskundige begeleiders weten ieder kinderfeest voor zowel de kinderen als de dieren uiterst plezierig te laten verlopen.

Tijdens een kinderfeestje kunt u bij ons onder andere kameel rijden, dieren knuffelen, een spannende caviarace houden, een huifkartocht maken, schwientje tikken en nog veel meer. Bekijk gerust het volledige aanbod van activiteiten op locatie en op de boerderij op deze website. Mocht u vragen hebben of graag een advies ontvangen voor het organiseren van een kinderfeestje, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u het contactformulier op deze website invult, bellen wij u zo snel mogelijk terug om u te informeren over de mogelijkheden voor het organiseren van een bijzonder kinderfeestje.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht