Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Lama huren

Wilt u een lama huren voor een aantrekkelijke prijs? Dan kunt u terecht bij Animal Verhuur. Wij hebben verschillende soorten lama’s die erg tam zijn. Ondanks dat u wellicht verwacht dat een lama gevaarlijk is en bekend staat om het spugen, kunnen wij u gerust stellen. Onze lama’s zijn gewend aan het contact met mensen en spugen daardoor maar zelden.

De meest bijzondere lama van onze boerderij is Kuzco. Dit dier is enorm groot en zo tam, dat u er zelfs op rijden kunt. Dit is uiteraard erg uniek en lang niet bij iedere lama mogelijk. Naast het huren van een lama, hebben wij ook alpaca’s en Vicuna’s beschikbaar voor de verhuur. Beide dieren lijken op een lama, al zitten er kleine verschillen in de bouw en in het type vacht.

Een lama huren is ideaal voor evenementen, feesten en andere bijeenkomsten met een bepaald thema. Daarnaast zijn deze dieren natuurlijk een ideale blikvanger bij promotieacties en voor reclame doeleinden. Of het nu gaat om een televisieopname of een bruiloft, bij ons is een lama huren vrijwel altijd mogelijk. Vraag ons gerust om informatie en advies, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht