Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Lama’s

De lama, die heel erg lijkt op de alpaca, staat bekend om het spugen naar gevaar. Gelukkig spugen de lama’s van Animal Verhuur zelden, en als ze het al doen is het naar elkaar. Ze spugen niet naar mensen omdat ze gewend zijn aan onze aandacht. Naast lama’s en alpaca’s hebben we tevens Vicuña’s. Deze 3 dieren lijken allemaal heel erg op elkaar, maar er zitten kleine verschillen tussen in bouw en vacht.

Een bijzondere lama bij ons is Kuzco. Deze jongen is heel groot, en is zo tam dat je erop kunt rijden! Ook heeft Kuzco meegedaan aan Holland”s Got Talent. Hier moest hij over een liggende kameel heen springen. Helaas lukte dit in de studio niet, omdat de grond te glad was, maar zie hier het bewijs dat hij het wel kon!

 

Onze lama’s komen mee met de volgende activiteiten :

Western Town
En zijn geschikt voor:
Reclame/film, TV programma’s

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht