Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Mobiele kinderboerderij

Het grootste succes van Animal Verhuur is onze mobiele kinderboerderij. Iedere week komen wij met onze boerderijdieren door heel het land om onze dieren aan de mensen te tonen. De mobiele kinderboerderij is iedere keer weer een drukbezochte attractie, waarbij wij er naar streven om zo veel mogelijk mensen met de dieren van de kinderboerderij in contact te laten komen.

De mobiele boerderij bestaat uit een erf met middenin een huisje. In het huisje kunt u kleine boerderijdieren vinden, zoals bijvoorbeeld cavia’s, konijnen, kuikentjes en zelfs biggetjes. Buiten het huisje lopen verschillende geiten, schapen , kippen, ganzen, een ezel, pony en een kleine kalf.

Het is voor iedereen mogelijk om op de mobiele kinderboerderij tussen de dieren te lopen. Zo kunt u de dieren aaien en zijn er strobalen aanwezig waar u op kunt zitten. Daarnaast zijn er uiteraard personeelsleden van onze boerderij aanwezig die de begeleiding verzorgen. Die begeleiding zorgt er naderhand tevens voor dat alles zorgvuldig wordt opgeruimd en dat de locatie weer schoon wordt achtergelaten.

Het huren van onze mobiele kinderboerderij is een zeer betaalbare manier om een feest of evenement op een bijzondere wijze invulling te geven. Door de hoge prijs- kwaliteitsverhouding zullen wij u niet teleurstellen. Breng uw gasten en bezoekers in contact met onze dieren van de boerderij en boek nu onze mobiele kinderboerderij voor uw feest of evenement.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht