Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Aftellen naar Kerst

Over 64 dagen is het Kerst! Dit klinkt misschien nog een beetje ver weg, maar het is al sneller dan je denkt! Ondanks alles moeten we er het beste van maken dit jaar. We hebben veel verschillende, geweldige kerstactiviteiten.
Zo hebben we de levende kerststal. Wij plaatsen een stal van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter. Deze is gemaakt van authentieke houten boomschors hekken. De geur van hooi en de geluiden van de os, ezel, diverse schapen en geiten, ganzen, eenden en kippen in en om de stal, zorgen voor het ultieme kerstgevoel. De oude dierenrassen en prachtige kostuums geven u het gevoel dat u in een andere tijd bent beland. Natuurlijk mogen een echte Jozef en Maria, of twee herders, niet ontbreken. Dit zijn opgeleide dierverzorgers die ervoor zorgen dat het aan de dieren niets ontbreekt en zorgen dat alles netjes achterblijft na afloop. U kunt er ook voor kiezen om een kameel aan het gezelschap toe te voegen.
De mensen kunnen rondom het hekwerk, de dieren en Jozef en Maria of twee herders, bewonderen. Er kan hier voldoende afstand worden gehouden. 

 

Geen ruimte voor een grote levende kerststal? Dan hebben wij ook de knusse versie in de aanbieding die wat kleiner is. Wij plaatsen een authentiek houten stalletje met een rieten dak, ongeveer 1 bij 2 meter met daaromheen een prachtig bijpassend boomschors hekwerk van circa 3 bij 3 meter.
Er bevinden zich o.a. een osje, alpaca, ganzen, diverse soorten schaapjes en geitjes in en om de stal. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod!
Er is óf een echte Jozef/Maria óf een herder aanwezig die de dieren verzorgt, ruimt tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes bezemschoon wordt achtergelaten.
Ook decoreren zij het geheel met stro en bosjes riet om het nog sfeervoller te maken. Het stalletje wordt mooi uitgelicht en er is zelfs een kribbe met kindje (pop)! Ook hier kunnen de mensen rondom het hekwerk de dieren en een echte Jozef/Maria of een herder bewonderen. Er kan voldoende afstand worden gehouden.

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht