Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Halloween en het COVID-19

Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons, daarom is het des te belangrijker om de regels op te volgen van de overheid. Voor kinderen geldt:

 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt ook op de kinderopvang en het basisonderwijs.
 • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling ook geen 1,5 meter afstand te houden maar wel tot volwassenen. Dit geldt voor alle leerlingen (ongeacht leeftijd) op de middelbare scholen. 
  (Bron: RIVM, 2020)

Dit betekent dat kinderen tot en met 12 jaar geen afstand van elkaar en tot volwassenen hoeven te houden, er geldt natuurlijk een maximum van 30 personen.
Eind oktober is het Halloween en om er ondanks alles toch iets leuks van te maken hebben wij nieuwe activiteiten! Een kinderfeestje in het thema Halloween! Wij hebben bijvoorbeeld een hele grote vogelspin die graag over je hand heen loopt. Of onze grote python slang die erg nieuwsgierig is. Ook kunnen wij langskomen (met inachtneming van de regels) met een aantal knuffelmanden in het thema Halloween! Wilt u meer informatie? Bel naar 0487 54 18 98 of stuur een e-mail naar info@animalverhuur.nl.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht