Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Lichtpuntje in de zorg

We zijn al drie maanden verder sinds de uitbraak van het corona virus in Nederland. Er zijn al wat meer dingen mogelijk; we mogen weer naar het terras, basisscholen en middelbare scholen zijn weer open en er mag weer bezoek langskomen in de verzorgingstehuizen en de gehandicaptenzorg (onder strenge voorwaarden uiteraard). De verzorgingstehuizen en de gehandicaptenzorg zijn een van de zwaarst getroffenen in deze tijd. Er heerst erg veel eenzaamheid onder de ouderen en gehandicapten mensen. Maar wat kan deze eenzaamheid verminderen? Dierenliefde! Wij willen graag een lichtpuntje creëren voor onder andere deze twee doelgroepen. Daarom hebben wij een mooi aanbod (Hint: het heeft alles te maken met dieren knuffelen!!)! Bij interesse graag mailen, bellen of vul ons contactformulier in.

E: info@animalverhuur.nl
T: 0487 54 18 98

Contactformulier

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht