Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Moederdag (cadeau tips)

Zondag 9 mei is het Moederdag. Dit zal de tweede Moederdag worden in de coronatijd, het is nog onzeker of we bijvoorbeeld naar het terras mogen tegen die tijd. Daarom gaan we kijken naar wat er nog wel kan! Heb je geen inspiratie meer voor een leuk en origineel Moederdag cadeau en wil je graag iets anders geven dan de standaard chocolade, douchesets of parfum, dan kunnen wij je helpen. Knuffelen met biggetjes, een alpacawandeling maken, knuffelen met alpaca’s, een fotoshoot tussen de dieren of (als het weer mogelijk is) een high tea tussen de dieren, het is allemaal mogelijk bij ons op de boerderij. Ook is er de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen via deze link. 

 

Knuffelen met biggetjes:

Erg leuk voor jong & oud… Knuffelen met kleine biggetjes! Wij hebben grote manden (ongeveer 1,25m in doorsnee) waarin stro of zaagsel zit. Hierin kan geknuffeld worden met de biggetjes. De biggetjes nemen we veel mee met o.a. een knuffelfarm of mobiele kinderboerderij. Ze zijn hierdoor vanaf jongs af aan al veel in aanraking met mensen en waarderen de aandacht enorm. Knuffelen met biggetjes werkt enorm ontspannend, dus waar wacht je nog op?

 

Alpacawandeling/knuffelen met alpaca’s:

Alpaca’s zijn momenteel super populair, begrijpelijk wat het zijn super lieve dieren! Wij hebben op onze boerderij hele lieve alpaca’s die gek zijn op aandacht. Ze vinden het heerlijk om geknuffeld te worden. U kunt bij ons in het mooie Appeltern een alpacawandeling komen maken, een wandeling met échte alpaca’s! Ook is het mogelijk een alpacawandeling te houden op locatie! Het is hierbij ook mogelijk om even heerlijk te knuffelen met de alpaca’s. 

 

Fotoshoot:

Een fotoshoot tussen verschillende diersoorten, hoe geweldig is dat. Dit is mogelijk bij ons op de boerderij. Wij zorgen voor een mooie achtergrond/omgeving en natuurlijk voor verschillende prachtige dieren. Het enige wat er dan nog ontbreekt is een fotograaf. Gelukkig zijn er tal van geweldige fotografen die u kunt inhuren. 

 

High tea tussen de dieren:

Deze high tea is net iets anders dan normaal, het is namelijk gezellig tussen allerlei dieren! Genietend van heerlijke broodjes en lekkers kunt u knuffelen met bijvoorbeeld een ezel, een alpaca, een varkentje etc. Voor de echte durfals kunt u ”knuffelen” met onze gigantische python slang. Wie wilt dit nu niet?! Leuk om cadeau te doen met Moederdag.

 

Er zijn nog tal van andere geweldige activiteiten, deze staan ook op onze site. Bij vragen/interesse kunt u mailen, bellen of ons contactformulier invullen.

E: info@animalverhuur.nl
T: 0487 54 18 98

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht