Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Ondernemer van de maand

Op de foto Bert en Annemarie Roelofs met een belangrijk teamlid van Animal Verhuur.

Bert is opgegroeid in Appeltern. Eerst 20 jaar in het dorp en daarna 100 meter vanaf de huidige farm. Daar heeft hij als jochie van 14, bij zijn opa ingezien dat dieren bijzonder zijn, maar dat je er ook iets mee kunt verdienen. Met een verklede Pekingees, een tamme kraai en een hangoor konijn trek je blijkbaar veel bekijks in een optocht. Verschillende verhalen passeren de revue en telkens zie je Bert glunderen. “Iedere keer een nieuw avontuur met de dieren beleven, dat maakt dit werk zo leuk”, aldus Bert. Dat kun je wel zeggen als je met een kameel in de lift naar de 4e verdieping gaat in het Sophia Kinderziekenhuis.

Voor Annemarie hoeft al die belangstelling niet zo, haar taak is hoofdzakelijk het managen van alle avonturen van haar man. Een achtergrond als gediplomeerd supermarktmanager is dan heel handig. Samen hebben ze twee kinderen van 12 en 17 jaar die ook regelmatig in het bedrijf mee werken.
De toekomst staat in het teken van de realisatie van een farm die te bezoeken is door iedereen. Heel leerzaam om kinderen, maar ook volwassen, kennis te laten maken met dieren waar je normaal gesproken niet bij in de buurt kunt komen. Geweldig toch als je de kameel of struisvogel die je laatst geaaid hebt weer terug ziet in een tv programma!

Heel veel vrije tijd gaat zitten in het verzorgen van de dieren, maar om met de oldtimer camper in Nederland rondtoeren wordt tijd voor vrijgemaakt.

Dit is een artikel uit de nieuwsbrief van de ondernemersvereniging De Gouden Ham.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht