Animalverhuur Slam!FM

Animalverhuur was te gast bij Igmar van SLAM!FM. DJ Rens kreeg de uitdaging om binnen 1 uur een zo'n groot mogelijk object naar de studio te laten komen.

Lees meer>>

Lauren Verster

Lauren Verster

Pieten gezocht ter promotie van de activiteiten en het Sinterklaasfeest

Wij van Bert’s Animal Verhuur dragen het Sinterklaasfeest een warm hart toe en denken dat het voor en door iedereen gevierd mag worden. Daarom zoeken we voor onze pieten bewust een multicultureel team. De pieten zullen roet vegen hebben alsof ze net door de schoorsteen zijn gekropen.

Wij zullen niet alleen onze sinterklaas en kerstactiviteiten in verschillende steden promoten, maar vooral ook het idee dat het sinterklaasfeest voor iedereen is.

Bent u representatief, spreekt u goed Nederlands en in staat een lach te toveren op het gezicht van de kinderen en hun ouders.

Woont u in de buurt van de Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam en draagt u Sinterklaas en zijn pieten ook een warm hart toe? De datums liggen nog niet vast maar wij denken aan 19, 25 en/of 26 november 2017.

Heeft u interesse? Mail dan uw gegevens en uw motivatie naar info@animalverhuur.nl. Heeft u vragen bel naar 0487- 541898

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Nieuwsbrief