Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Pieten gezocht ter promotie van de activiteiten en het Sinterklaasfeest

Wij van Bert’s Animal Verhuur dragen het Sinterklaasfeest een warm hart toe en denken dat het voor en door iedereen gevierd mag worden. Daarom zoeken we voor onze pieten bewust een multicultureel team. De pieten zullen roet vegen hebben alsof ze net door de schoorsteen zijn gekropen.

Wij zullen niet alleen onze sinterklaas en kerstactiviteiten in verschillende steden promoten, maar vooral ook het idee dat het sinterklaasfeest voor iedereen is.

Bent u representatief, spreekt u goed Nederlands en in staat een lach te toveren op het gezicht van de kinderen en hun ouders.

Woont u in de buurt van de Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam en draagt u Sinterklaas en zijn pieten ook een warm hart toe? De datums liggen nog niet vast maar wij denken aan 19, 25 en/of 26 november 2017.

Heeft u interesse? Mail dan uw gegevens en uw motivatie naar info@animalverhuur.nl. Heeft u vragen bel naar 0487- 541898

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht