Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Stem op het goede doel van Careyn in Woerden

Het zorgcentra in Woerden heeft een goed doel opgericht via ‘Stichting Specsavers steunt’.

Het Zorgcentra heeft dit goede doel opgericht om geld op te halen zodat de dieren van Bert’s Animal Verhuur langs kunnen mogen bij de cliënten.
Het lijkt ons erg leuk om met de dieren naar Woerden te komen, daarom vragen wij u om ook de stemmen op dit mooie goede doel.

Hieronder een omschrijving van het goede doel:
Dieren op bezoek bij ouderen vergroot het welzijn!

Dieren vergroten het welbevinden van mensen. Zeker geldt dit bij de doelgroep hier op Weddesteyn. Middels deze actie hopen wij onze bewoners plezierige momenten te bezorgen door het inhuren van dieren. Een goed bedrijf dat hier ervaring mee heeft is Bert’s Animal Verhuur (zie ook www.animalverhuur.nl ). Het mooie is, dat hoe meer geld er wordt opgehaald, des te meer bezoeken er kunnen plaats vinden. Een haalbaar doel met een prachtig uitgangspunt. Als je van mens en dier houdt, stemt u op ons! TOCH?

Stemmen kan van 23 november 2017 tot 30 november 2017 via deze link.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht