Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Valentijnsdag

Wat is Valentijnsdag eigenlijk? | Duoplant

 

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Op deze dag geef je je geliefden extra aandacht door middel van cadeautjes, bloemen etc. In Nederland wordt Valentijnsdag steeds populairder. Het bedenken van een origineel cadeau kan best lastig zijn.. Gelukkig hebben wij het meest originele en het meest bijzondere cadeau voor uw geliefden! U kunt bij ons knuffelen met biggetjes. Ook kunt u (gezien de huidige omstandigheden) een cadeaubon bij ons kopen. Maar… dit is niet het enige..!
We hebben nog tal van andere super leuke Valentijn gerelateerde activiteiten. Wat dacht u van knuffelen met alpaca’s?! Of een high tea tussen de dieren, een alpaca wandeling of een fotoshoot met échte flamingo’s! Voor deze activiteiten is er ook de mogelijkheid om een cadeaubon te geven, super leuk om te geven met Valentijnsdag. 

Wilt u meer weten of wilt u graag een cadeaubon kopen?
E: info@animalverhuur.nl
T: 04 87 54 18 98|
C: Vul hier het contactformulier in.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht