Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Over ons

Animal Verhuur is ontstaan uit de interesse van oprichter Bert Roelofs voor bijzondere dieren. Met zijn buitengewone beestenboel stond hij regelmatig op braderieën en jaarmarkten. Er bleek veel belangstelling te zijn voor (activiteiten met) levende have en zo ontstond het idee om dieren te gaan verhuren.

Samen met onze kinderen zijn wij, Bert en Annemarie Roelofs, de drijvende kracht achter Animal Verhuur. Op onze boerderij in Appeltern, in het prachtige Land van Maas en Waal, staan wij dag en nacht klaar om de dieren te verzorgen. Want het welzijn van de dieren staat bij ons voorop. Dat geldt ook voor onze toegewijde medewerkers, die de dieren met evenveel liefde en aandacht verzorgen.

Goed luisteren naar de klant vinden we net zo belangrijk als de zorg voor onze dieren. Want alleen zo kunnen we onze diensten aanpassen aan de wensen en behoeften van onze klanten. In de 20 jaar dat wij met dieren werken, hebben we een zeer uitgebreide dierenstal opgebouwd. Door onze kennis van en ervaring en affiniteit met dieren, weten wij nagenoeg alles van hun gedrag. Daardoor kunnen we de dieren doelgericht trainen en inzetten bij activiteiten die passen bij hun aard. En dat leidt tot tevreden klanten én dieren.

Nu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vroeger:

Annemarie

Bert

 

 

 

 

 

 

 

Dochter Valerie

Zoon Wesley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder over: Onze medewerkers

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht