Animalverhuur Slam!FM

Animalverhuur was te gast bij Igmar van SLAM!FM. DJ Rens kreeg de uitdaging om binnen 1 uur een zo'n groot mogelijk object naar de studio te laten komen.

Lees meer>>

Lauren Verster

Lauren Verster

Over ons

Animal Verhuur is ontstaan uit de interesse van oprichter Bert Roelofs voor bijzondere dieren. Met zijn buitengewone beestenboel stond hij regelmatig op braderie√ęn en jaarmarkten. Er bleek veel belangstelling te zijn voor (activiteiten met) levende have en zo ontstond het idee om dieren te gaan verhuren.

Samen met onze kinderen zijn wij, Bert en Annemarie Roelofs, de drijvende kracht achter Animal Verhuur. Op onze boerderij in Appeltern, in het prachtige Land van Maas en Waal, staan wij dag en nacht klaar om de dieren te verzorgen. Want het welzijn van de dieren staat bij ons voorop. Dat geldt ook voor onze toegewijde medewerkers, die de dieren met evenveel liefde en aandacht verzorgen.

Goed luisteren naar de klant vinden we net zo belangrijk als de zorg voor onze dieren. Want alleen zo kunnen we onze diensten aanpassen aan de wensen en behoeften van onze klanten. In de 20 jaar dat wij met dieren werken, hebben we een zeer uitgebreide dierenstal opgebouwd. Door onze kennis van en ervaring en affiniteit met dieren, weten wij nagenoeg alles van hun gedrag. Daardoor kunnen we de dieren doelgericht trainen en inzetten bij activiteiten die passen bij hun aard. En dat leidt tot tevreden klanten én dieren.

Nu:

Annemarie

Bert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoon Wesley

Dochter Valerie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vroeger:

Annemarie

Bert

 

 

 

 

 

 

 

Dochter Valerie

Zoon Wesley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder over: Onze medewerkers

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)


Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht