Animalverhuur Slam!FM

Animalverhuur was te gast bij Igmar van SLAM!FM. DJ Rens kreeg de uitdaging om binnen 1 uur een zo'n groot mogelijk object naar de studio te laten komen.

Lees meer>>

Lauren Verster

Lauren Verster

Onze klanten

Een aantal reacties van onze klanten:

Een reactie van Frank Reemers van winkelcentrum WoenselXL:
De laatste keer is zo goed bevallen dat we jullie nog een keer willen laten komen!
We denken aan de kinderboerderij, ganzenparade en een knuffelfarm.

Een reactie van Koninklijke Visio, Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen:
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige ervaring voor onze kinderen door zo dichtbij de dieren te kunnen en mogen komen. Ook een compliment voor uw medewerkers!

Een reactie van Björn Tannemaat van Stichting Heartbeat:
Complimenten voor het geweldige feest wat jullie er van gemaakt hebben gisteren. Iedereen was dolenthousiast! Hartelijk dank!

Een reactie van Frank van Jole, co√∂rdinator cel evenementen Edegem, Belgi√ę:
“Met deze willen we Bert’s animal farm en de ganse ploeg nogmaals uitdrukkelijk te bedanken voor de uiterst correcte wijze waarop jullie ons evenement hebben aangepakt.
Kerngezonde, mooi verzorgde dieren, enthousiaste begeleiders en dit alles overgoten met een “positive vibrations” saus, een waardevolle en zeer geapprecieerde meerwaarde voor een organisator.
Ik wens jullie nog een lange, mooie toekomst en hoop oprecht in de toekomst nog veel met jullie te kunnen samenwerken.”

Een reactie van KLM:
Onze gasten waren zeer onder de indruk van de kinderboerderij, met een grote variatie aan dieren, wat zeer goed is ontvangen bij jong en oud, ik wil u hierbij complimenteren met het leveren van een geweldige bijdrage tot het doen slagen van het Open Huis bij KLM Cargo. Het is nu de dag na het Open Huis en de reacties zijn overweldigend er wordt volop gesproken over een geweldige attractie. Het waren niet alleen de bezoekers die erg enthousiast waren, maar ook onze voltallige KLM directie en aanhang keken vertederend naar alle dieren.
Speciale dank gaat dan ook uit naar uw medewerkers, die op Schiphol aanwezig waren en als geheel opgenomen waren in ons team van vrijwilligers, alsof zij al jaren tot de KLM familie behoren.” 

Wij hebben mogen werken voor diverse grote en kleine organisaties en ondernemingen. Enkele grote namen waar we voor gestaan hebben zijn:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)


Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht